Berkhof Enterprises blog

Wat zeggen kandidaten over ons?

Wij vinden het belangrijk dat kandidaten zich door ons gezien en gehoord voelen. Evenals onze klanten.
Het leek ons leuk om een aantal reacties van kandidaten van de afgelopen tijd met jullie te delen. Hieronder volgen reacties die wij hebben gekregen nadat wij hen bij één van onze opdrachtgevers (in loondienst) hebben geplaatst en gecoacht tijdens de eerste maanden na in diensttreding:

Donald:
“In de eerste instantie benaderd door een recruiter van Berkhof Enterprises. Dit contact verliep zeer prettig. Daarna heb ik contact gehad met Rocky. Ook deze communicatie verliep zeer prettig. Bij Berkhof Enterprises wordt verder gekeken dan alleen naar je CV en daardoor heb ik nu een job kunnen landen waar ik heel blij mee ben. Berkhof Enterprises is een absolute aanrader voor de zoektocht naar een nieuwe job!”


Michael:
“Ik heb het initiële contact ervaren als zeer verrassend en meteen goed inhoudelijk! Het proces verliep duidelijk, snel en communicatief zeer goed! Het intakegesprek bevatte veel, maar zeker goede vragen, waardoor je je goed tot jezelf moest richten om te beantwoorden. Hierdoor ook je ware ik laten zien! Uiteindelijk heeft het voor mij geleid tot een goed wederzijds beeld en een leuke job.”


Shadi:
“Het is een geweldig bedrijf dat me helpt en adviseert met alles, vanaf de eerste keer dat ik contact met hen opneem over de baan tot de tweede maand. 😀”


Samira:
“In tegenstelling tot grote bureaus streeft en scoort Berkhof Enterprises met de persoonlijke benadering. Dit betekent diepere gesprekken om de juiste match en de juiste persoonlijkheid te vinden. Mijn ervaring is alleen maar positief.”


Hopelijk geven bovenstaande reacties een beeld van hoe wij omgaan met kandidaten voor onze klanten. Zoek jij een baan in de IT of ben of ken jij een bedrijf die iemand zoekt en wil je meer informatie, neem contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.