Persoonlijk verhaal Eigenaar Berkhof Enterprises

Ik ben Rocky Berkhof geboren en getogen in Rotterdam.

Ik heb 15 jaar ervaring in de IT als projectleider, teamleider en coördinator op het gebied van softwareontwikkeling, testen, beheer en het begeleiden van complexe aansluit- en migratietrajecten. Ik heb gewerkt voor opdrachtgevers als KLM, Innovam, Univé, VGZ, Ministerie van Binnenlandse zaken (Logius) en het Ministerie van Justitie & Veiligheid (IND). Door deze jarenlange hands-on ervaring heb ik een groot netwerk opgebouwd waarmee ik nu de markt van dienst kan zijn. Door mijn jarenlange ervaring heb ik gezien wat er wel en niet werkt. Dit heeft bijgedragen aan de drive om een eigen bedrijf op te richten.

Naast mijn werk help ik als vrijwilliger al 5 jaar kinderen in de rol van mentor via de stichting Big Brothers Big Sisters (BBBS) te Rotterdam. Het doel hiervan is kinderen die behoefte hebben aan ondersteuning/begeleiding te helpen groeien. Daarbij geef ik hen de ruimte om zoveel mogelijk zichzelf te kunnen zijn. Tijdens sport, spel en het samen leuk hebben met elkaar stel ik mijzelf zo open en kwetsbaar als mogelijk op, waardoor er een vertrouwensband ontstaat en ik hen indirect overbreng dat dit een groot goed is. Je ziet kinderen door de tijd zelfverzekerder worden, beter in de groep passen en voor diegene die daar behoefte aan heeft, opener over gevoelens durven spreken.

Vanwege het feit dat ik ervaren heb dat dit een zichtbaar positief effect heeft op kinderen, wil ik hier meer uithalen voor hen en daarom is o.a. dit gedeelte van zingeving, net als bijdragen aan natuurbehoud, verweven met mijn bedrijfsvisie.

Persoonlijke groei, meditatie, kunstzinnig vormgeven in beeld en geluid en balans in het leven nastreven zijn voor mij zeer belangrijke aspecten in het leven waar ik veel tijd en energie in investeer. Ook deze aspecten heb ik meegenomen in de bedrijfsvisie van Berkhof Enterprises.

Ik ben zelfverzekerd, een doorzetter, loyaal, zorgzaam, zeer georganiseerd en besluitvaardig. Ik heb een heldere en sterke visie over wat ik wil in dit leven. Dit geldt zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Ik ben dit bedrijf gestart, omdat het tijd is voor een nieuwe wereld, waarin echte aandacht voor mensen en iets betekenen voor de wereld, voor deze en de volgende generatie, centraal staan. Deze visie, gecombineerd met mijn zakelijke kennis, ervaring en ambities vormen de basis van Berkhof Enterprises B.V.  Een bedrijf gericht op groei die niet langer mens en aarde uitput.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen en het gesprek aan te gaan over werk of het leven, want het leven biedt zoveel meer dan alleen werken en geld verdienen.