Berkhof Enterprises blog

De kracht ligt in de intentie en haar echo

De kracht ligt in de intentie en haar echo. 🔥💯 Wat je geeft krijg je terug. Stop er je hart en je aandacht in. Wees oprecht en altijd jezelf. Zaai en de oogst zal op een dag prachtig zijn. Deel het dan en vermenigvuldig! Vergeet niet te genieten van mislukte oogsten. Die maken je sterk en vooruitstrevend.🔥

Ik geloof dat alles wat je doet in het leven gestoeld is op de intentie waarmee je iets bedenkt, zegt of doet. De achterliggende gedachten en het gevoel waarmee je iets in de wereld tot stand of teweeg brengt. Als je je hier heel bewust van wordt kun je je en dé wereld dusdanig vormgeven, dat je echt het gevoel hebt aan het roer van je eigen leven te staan. Ook kun je dan beter met tegenslagen leren omgaan en hier boodschappen en lessen uit halen voor een betere toekomst. De kracht ligt dus wat mij betreft in de intentie en haar echo. Dat wat je zaait zul je oogsten, positief of negatief. Je gedachten zijn zo krachtig als dat je ze zelf maakt.

De afgelopen 2 jaar waren enerverend. Op persoonlijk vlak heb ik veel meegemaakt. Vorig jaar, december 2022 ben ik mijn moeder verloren. Ze was al ziek sinds mijn zestiende. Ze had een auto-immuunziekte. Je zou niet zeggen dat ze zo ziek was. Ze was altijd vrolijk, optimistisch en ondanks haar ziekte, stond ze nog volop in het leven. Dansen, lachen, genieten en feesten. Alles deed ze nog! En wat genoten we nog van en met haar. En plots werd ze toch heel erg ziek en steeds zieker. Een bacterie had haar te pakken en ze glipte zo uit ons leven, binnen 5 weken.

Ik had een hele diepe en bijzondere band met haar. We deelden alles met elkaar en hadden mooie gesprekken over het leven. Op spiritueel gebied hadden we een bizar sterke band. Ik mis haar echt enorm, ze was mijn beste maatje. Iets minder dan een jaar voordat ik haar verloor, is ons eerste kindje geboren. Wat een fantastische ervaring is dat. Een dochtertje krijgen en je moeder verliezen in hetzelfde jaar is echter wel heel pittig. Er waren weken dat ik niet wist hoe ik mij moest concentreren op werk en er waren dagen dat ik aan één stuk als een baby huilde van verdriet.

Ik moet zeggen dat toegeven aan de rouw en helemaal opgaan in het verdriet mij veel gebracht hebben. Mijn ervaring is dat je er een gelukkiger, tevredener en vooral sterker mens van wordt, al lijkt dat helemaal niet zo als je er middenin zit. Dan lijkt er vooral geen einde aan de komen. Heel intens allemaal. Inmiddels heb ik meer rust gevonden en de acceptatie dat mijn moeder hier niet meer is, wordt steeds sterker. Natuurlijk mis ik haar nog steeds regelmatig en laat ik ook regelmatig nog wel een traan.

Tegelijkertijd was er daar mijn dochtertje, die altijd zorgde voor een lach op mijn gezicht. Een prachtig wezen die me veel vreugde brengt, waar ik veel van leer en die ik ook veel mag leren. Ik ben dankbaar dat ik haar mag begeleiden op haar pad. Dan is ons tweede kindje, ons zoontje geboren, zo’n 6 weken geleden. Wat een heerlijk mannetje. Prachtig zo’n gezin. En mijn sterke vrouw, die zorgt voor onze kindjes en mij altijd steunt in elke stap die ik neem. Enorm dankbaar voor. Ik kan er ook weer helemaal voor mijn gezin zijn, hier en nu, in het moment. Ook kan ik mijzelf weer met volledige overgave toeleggen op plannen voor de toekomst.

De afgelopen 6 weken heb ik mij volledig op mijn gezin gericht en nu ga ik mij met mijn hele hart en ziel inzetten voor de groei van Berkhof Enterprises!

Ik ben dit bedrijf gestart, omdat het tijd is voor een nieuwe wereld, waarin echte aandacht voor mensen en iets betekenen voor de wereld, voor deze en de volgende generatie, centraal staan. Deze visie, gecombineerd met mijn zakelijke kennis, ervaring en ambities vormen de basis van Berkhof Enterprises B.V.  Een bedrijf gericht op groei die niet langer mens en aarde uitput.

De afgelopen jaren heb ik vooral zelf aan het roer gestaan en de werkzaamheden in de rol van sales-, accountmanager en recruiter uitgevoerd met ondersteuning van een aantal ingehuurde recruiters. De komende tijd zal Berkhof Enterprises een groei doormaken en zal er een sterk team worden gevormd met werknemers, waarbij ik altijd direct betrokken zal blijven in het recruitment proces èn bij de uiteindelijke selectie van kandidaten. Blijf op de hoogte!

Ik houd jullie hier op de hoogte van hoe de groei van ons bedrijf verloopt! Tot snel.

Wil je meer te weten komen over de visie en missie van ons bedrijf? Neem dan even een kijkje bij de veelgestelde vragen; daar wordt dit helder uiteengezet. Als je zin en tijd hebt, lees dan ook dit blog om meer te weten te komen over het gedachtegoed dat aan ons bedrijf ten grondslag ligt.

Fijne dag en warme groet,

Rocky Berkhof
oprichter en eigenaar van Berkhof Enterprises B.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.