Berkhof Enterprises blog

De kracht ligt in de intentie en haar echo

De kracht ligt in de intentie en haar echo. 🔥💯 Wat je geeft krijg je terug. Stop er je hart en je aandacht in. Wees oprecht en altijd jezelf. Zaai en de oogst zal op een dag prachtig zijn. Deel het dan en vermenigvuldig! Vergeet niet te genieten van mislukte oogsten. Die maken je sterk en vooruitstrevend.🔥

Ik geloof dat alles wat je doet in het leven gestoeld is op de intentie waarmee je iets bedenkt, zegt of doet. De achterliggende gedachten en het gevoel waarmee je iets in de wereld teweeg brengt. Als je je hier heel bewust van wordt kun je je wereld dusdanig vormgeven, dat je echt het gevoel hebt aan het roer van je eigen leven te staan. Ook kun je dan beter met tegenslagen leren omgaan en hier boodschappen en lessen uit halen voor een betere toekomst. De kracht ligt dus wat mij betreft in de intentie en haar echo. Dat wat je zaait zul je oogsten, positief of negatief. Je gedachten zijn zo krachtig als dat je ze maakt.

De afgelopen 2 jaar waren enerverend. Op persoonlijk vlak heb ik veel meegemaakt. Vorig jaar, eind december 2022 ben ik mijn moeder verloren. Ze was al ziek sinds mijn zestiende. Ze had een auto-immuunziekte. Je zou niet zeggen dat ze zo ziek was. Altijd vrolijk, optimistisch en ondanks haar ziekte, stond ze nog volop in het leven. Dansen, lachen, genieten en feesten. Alles deed ze nog!

Ik had een hele diepe en bijzondere band met haar. We deelden alles met elkaar en hadden mooie gesprekken over het leven. Op spiritueel gebied hadden we een bizar sterke band. Ik mis haar echt enorm, ze was mijn beste maatje. Iets minder dan een jaar voordat ik haar verloor, is ons eerste kindje geboren. Wat een fantastische ervaring is dat. Een dochtertje krijgen en je moeder verliezen in hetzelfde jaar is echter wel heel pittig. Er waren weken dat ik niet wist hoe ik mij moest concentreren op werk en er waren dagen dat ik aan één stuk als een baby huilde van verdriet. Tegelijkertijd was er daar mijn dochtertje, die altijd zorgde voor een lach op mijn gezicht. Een prachtig wezen die me veel brengt, waar ik veel van leer en die ik ook veel mag leren. Ik ben dankbaar dat ik haar mag begeleiden op haar pad.

Ik moet zeggen dat toegeven aan de rouw en helemaal opgaan in het verdriet op de langere termijn een mens heel veel brengen. Mijn ervaring is dat je er een gelukkiger, tevredener en vooral sterker mens van wordt, al lijkt dat helemaal niet zo als je er middenin zit. Dan lijkt er vooral geen einde aan de komen. Heel intens allemaal. Inmiddels heb ik meer rust gevonden en de acceptatie dat mijn moeder hier niet meer is, wordt steeds sterker. Ik voel berusting, kan er ook weer helemaal voor mijn gezin zijn, hier en nu, in het moment. Ook kan ik mijzelf weer met volledige toewijding toeleggen op plannen voor de toekomst.

Mijn vriendin is zwanger en deze week verwachten wij ons tweede kindje. Wij weten nog niet of het jongen of een meisje wordt. Super spannend! Ik heb er weer heel erg veel zin in!

De komende maanden richt ik mij vooral op mijn gezin, waarna ik vanaf april, mei 2024 volledig op de groei van Berkhof Enterprises ga inzetten!

Ik houd jullie hier op de hoogte van hoe dat laatste verloopt! Tot snel.

Fijne dag en warme groet,

Rocky Berkhof
oprichter en eigenaar van Berkhof Enterprises B.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.