Berkhof Enterprises blog

Nieuwe weg ingeslagen

Vandaag kregen we van een softwareleverancier het ontwerp voor onze technische oplossing voor een aantal van onze potentiële klanten. Geënt op de toekomst, een nieuwe technische Web3 oplossing die nog niet bestaat en die het verschil zal gaan maken op het gebied van vertrouwen, transparantie, kosten efficiëntie en veiligheid. Enorm interessant en wat geeft het veel energie om deze weg in te slaan! 🔥

Ik heb er superveel zin in om samen met mijn zakenpartners dit avontuur aan te gaan. Dankbaar ook. Nu kunnen we eindelijk onze, maar ik zeker ook mijn eigen dromen verwezenlijken en naast diensten ook een product in de markt zetten én iets terugdoen voor de wereld.

Een product op de markt brengen dat voor een groot scala aan b2b-doeleinden inzetbaar is, gebaseerd op:
🏁 transparantie
🏁 vertrouwen
🏁 kosten efficiëntie
🏁 veiligheid
🏁 gebruikerservaring
🏁 schaalbaarheid
🏁 maar ook met deze onderneming wederom iets terug doen voor de wereld

Wat we precies gaan doen, hoe en waar, zal ik de komende maanden allemaal duidelijk maken in meerdere blogs.

Daarnaast werd ik vanmorgen gebeld door een oud collega of er kansen liggen om voor Berkhof Enterprises te komen werken, dus binnenkort gaan we daar samen eens over sparren onder het genot van een heerlijk diner. Leuk als mensen zo enthousiast zijn om voor je te willen werken, geeft nog meer energie om volle koers vooruit te gaan. 🔥

We zijn met meerdere nieuwe klanten in gesprek en de dienstverlening richting onze bestaande klanten aan het uitbreiden. Zin in!

#wervingenselectie #itpersoneel #innovatie #avontuur #ondernemerschap #transparantie #veiligheid #web3

 

Ik houd jullie hier op de hoogte van hoe de groei van ons bedrijf verloopt! Tot snel.

Wil je meer te weten komen over de visie en missie van ons bedrijf? Neem dan even een kijkje bij de veelgestelde vragen; daar wordt dit helder uiteengezet. Als je zin en tijd hebt, lees dan ook dit blog om meer te weten te komen over het gedachtegoed dat aan ons bedrijf ten grondslag ligt.

Fijne dag en warme groet,

Rocky Berkhof
oprichter en eigenaar van Berkhof Enterprises B.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.